Jamu Persona Wanita

ewff

JAMU PERSONA WANITA

Ramai yang impikan payudara yang anjal dan mantap. Selalu tengok orang Eropah je kan yang besar-besar.Teringin jugak nak kita punya mantap. Orang dulu guna sireh je nak bagi anjal.Tapi sekarang dah moden walaupun guna cara lama

KEHEBATAN JAMU PERSONA WANITA, HERBA ASLI INSPIRASI TURUN-TEMURUN

PERSONA WANITA adalah jamu khas untuk payudara dihasilkan oleh formula herba 100% original asli dan dibuat secara moden tanpa menggunakan bahan kimia. Persona wanita herba tradisional yang dihasilkan daripada pilihan 5 herba kampung terbaik khas untuk para wanita mengekalkan kecantikan payudara mereka bagi yang sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dengan kepakaran 5 bintang dari pakar menjadikan aset wanita ini lebih anjal dan mantap tanpa perlu berbelanja besar.

Antara herba terpilih adalah seperti Barrington acutangula,Radic Hippocretea(Serapat), Pueraria Mirifica Rhizome(Ubi Lobata), Nigella semestinya sempurna bagi memastikan para wanita mendapatkan keanjalan payudara yang dimipika selama ini

KELEBIHAN JIKA ANDA MENGAMALKAN JAMU PERSONA WANITA

  • MEMBESARKAN LAGI PAYUDARA
  • MENCERAHKAN PUTING PAYUDARA
  • MENJADIKAN PAYUDARA LEBIH PADAT
  • MENGURANGKAN KEDUTAN PADA PAYUDARA
  • MENJADIKAN PAYUDARA & PUNGGUNG ANDA LEBIH SEKSI
  • MENEGANG & MENSTABILKAN KEDUDUKAN PAYUDARA
  • MENGANJALKAN PAYUADARA
  • DAPAT KEKALKAN KECANTIKAN PAYUDARA

CARA MAKAN:

  • Diambil 2 biji pagi (SELEPAS SARAPAN PAGI)
  • Minum air putih seperti biasa.
  • Elakkan airlimau/lemon dan kelapa sbb potong kesan jamu.
  • Elakkan kafein utk botol pertama pengambilan (boleh diambil tp kesan jamu akn lambat).
  • Period & Pregnant TIDAK PERLU AMBIL (untuk yg menyusu baby kena 3 bulan ke atas).
  • Seeloknya ambik bersama susu

 

Kelihatan cantik dan menawan adalah pilihan setiap wanita. Terlihat cantik dimata yang tersayang akan menjadikan mereka lebih yakin untuk melakukan semua perkara. Jadi wanita di luar sana.jagalah aset yang dikurniakan oleh –Nya. Menjadi Ccantik adalah bonus bagi srtiap wanita.

Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful. – Zoe Kravitz

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

© Copyright 2019. All rights reserved. Managed by Aplikasi Niaga

Close Menu